ThuisComfort B.V. voor alle toepassingen in en om het huis

Met alles onder één dak, het aanspreekpunt!

Om zicht te krijgen op wat een mogelijke aanpassing en/of verbouwing van uw huis met zich meebrengt, is het handig om één aanspreekpunt te hebben.

Mijn naam is Henk Hendriks, ik begeleid en help al meer dan 40 jaar mensen, als het over levensloopbestendig wonen gaat. Dat kunnen vragen zijn over technische zaken maar ook over financiële kwesties, zaken welke met vergunningen en gemeente te maken hebben, over comfort in en buiten huis enz.
Dat betekend dat u met één aanspreekpunt meer duidelijkheid krijgt over wat comfortabel wonen en leven kan zijn.
Thuiscomfort B.V. bekijkt, regelt en voert het totale project van begin tot het eind voor u uit.

Certificeringen

ThuisComfort B.V. onderscheid zich door kwaliteitsborging binnen de installatie sector.

Dit zorgt ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn voor al onze klanten. Kiezen voor kwaliteit! Voor installateurs is een kwaliteitslabel essentieel om zich in de markt te onderscheiden als vakman en technisch specialist.

Kwaliteit Voor Instanties Nederland

logo-certificeringen-Kwaliteit-voor-installaties-Nederland-service-hendriksKvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

Uneto-Vni

logo-certificeringen-uneto-vni-service-hendriksUNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis.

OTIB

logo-certificeringen-OTIB-service-hendriksOTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. De technische installatiebranche is met bijna 10.000 werkgevers en ruim 120.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. OTIB ondersteunt werkgevers en werknemers uit de branche bij het (verder) ontwikkelen van hun kennis en vakmanschap. Ook wil OTIB jong en oud kennis laten maken met de branche.

0493 – 49 45 78

Randweg 9
5711 DJ, Someren
Email: info@thuiscomfortbv.nl

  • "Wij hebben hele goede ervaringen met Thuiscomfort. ."

    Fam. Bennebroek

    Wij hebben hele goede ervaringen met Thuiscomfort.

    Van goede verlichting, rookmelders tot aan het maken van een veilige trap is toevertrouwd aan Henk Hendriks van Thuiscomfort BV

Is het tijd om uw woning aan te passen? Neem dan contact op CONTACT